KAMI CUMA RINGAN RINGAN SAJA!!!


Sungai Petani: "Saya hanya berasmara dengan dia je dan xbuat apa apa pun."
Begitula alasan seorang gadis berusia 21 tahun ketika ditahan bersama pasangan lelakinya didalam bilik disebuah hotel murah semalam dalam operasi bersepadu syariah oleh JHEA Islam Kedah bersama agensi lain.

Gadis dan pasangannya yang berusia 21 tahun itu ditahan jam 2am antara 7 lagi pasangan yang dicekup berduaduan didalam bilik di beberapa buah hotel disekitar bandar ini dalam serbuar berasingan.

Gadis yang berasal dari kampung Naga Lilit, Padang Serai Kulim terbabit hanya berbaju T dan bertuala ditemui bersembunyi di belakang pintu ketika pasangannya membuka pintu setelah di ketuk pihak berkuaksa.

Gadis tersebut mendakwa terpaksa bermalam dihotel murah yang berharga RM30.00 semalam kerana tak mahu pulang kerumah setelah dimarahi bapa akibat gagal membayar ansuran motosikal selepas berhenti kerja.

"Selepas dimarahi bapa, saya keluar dari rumah dan datang kerumah ibu saudara di di Sungai Petani, tapi disuruh pulang walaupun saya enggan berbuat demikian, lalu menelifon teman lelaki agar menyewa sebuah bilik hotel murah."

"Saya dan teman lelaki tak buat apa apa pun dan tak lakukan hubungan sex pun, kami hanya ringan ringan saja sebelum diserbu".

sumber
0 comments:

Post a Comment

Followers

BLOGGER

PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger